promotie hellofresh maaltijdbox

Grutto

Grutto onderscheidt zich op de markt van voedselleveringen met een vernieuwend aanbod dat niet draait om de traditionele maaltijdbox, maar om pakketten vol met duurzaam geproduceerd vlees, vis en wild. Deze dienst legt de nadruk op producten die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale boeren, met een sterke focus op duurzaamheid en het welzijn van dieren. Grutto biedt een eerlijk alternatief voor iedereen die bewust kiest voor kwaliteitsvlees met respect voor natuur en dier.

Wat bieden de boxen van Grutto

  • Direct van de Boer: Grutto staat garant voor verse, lokale producten die direct van de boer komen, wat bijdraagt aan een kortere en transparante voedselketen.
  • Gezonde en duurzame leveranciers: Door te kiezen voor Grutto, ondersteun je duurzame landbouwpraktijken en dierenwelzijn, terwijl je geniet van de hoogste kwaliteit vlees en vis.
  • Flexibele pakketten: Met de mogelijkheid om standaardpakketten te bestellen of je eigen pakket samen te stellen, biedt Grutto voor elke voorkeur en behoefte een oplossing.

Verschillende soorten (vlees) producten

Grutto’s assortiment omvat een breed scala aan vlees-, vis- en wildopties, van varken tot koe, en van vis tot wild zwijn. Elk pakket wordt gekoeld geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst, klaar om thuis te worden bereid. Bovendien draagt elk stuk vlees of vis het verhaal van zijn herkomst, waardoor je als consument een bewuste keuze maakt.

Wat kosten deze pakketten

Grutto’s prijsmodel weerspiegelt de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Hoewel de prijzen variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de samenstelling, biedt Grutto een eerlijke prijs voor superieure kwaliteit. De optie om je eigen pakket samen te stellen geeft daarnaast flexibiliteit in zowel inhoud als prijs. Een pakket met meerdere kilo’s vlees kun je al kopen vanaf €100. Kip is natuurlijk voordeliger dan varkensvlees of een biefstuk. Door zelf je pakket te vullen met verschillende soorten vlees heb je invloed op de prijs.

Waarom Grutto bestellen?

Grutto transformeert de manier waarop we denken over vleesconsumptie door een nadruk te leggen op duurzaamheid, dierenwelzijn en lokale productie. Of je nu kiest voor een standaardpakket of zelf je pakket samenstelt, Grutto zorgt ervoor dat je keuken gevuld is met producten waar je achter kunt staan. Met Grutto maak je niet alleen een keuze voor kwaliteit, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Ontdek het zelf en ervaar de rijke smaken en het verhaal achter elk product dat Grutto te bieden heeft.