promotie hellofresh maaltijdbox

Boerschappen

Boerschappen biedt een frisse blik op het concept van de maaltijdbox, met een hart voor duurzaamheid, versheid en de lokale boer. Dit unieke concept onderscheidt zich door directe samenwerkingen met lokale producenten, waarbij seizoensgebonden en verse producten centraal staan. Met Boerschappen haal je niet alleen gemak in huis, maar ook een stukje bewustzijn over waar je eten vandaan komt.

Wat bieden Boerschappen maaltijdboxen?

  • Lokale en verse producten: Alle ingrediënten komen rechtstreeks van de boer, wat zorgt voor een ongeëvenaarde versheid en ondersteuning biedt aan de lokale economie.
  • Flexibele keuzes: Met opties zoals de Gemaksbox voor wie houdt van duidelijkheid en gemak, tot aan de Seizoensboxen voor de creatieve kok, biedt Boerschappen voor ieder wat wils.
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor Boerschappen, draag je bij aan een duurzamere voedselketen en verklein je jouw ecologische voetafdruk.

Wat voor soort maaltijden kan je kiezen?

Of je nu gaat voor een kant-en-klare Gemaksbox of zelf aan de slag wilt met een Seizoensbox, Boerschappen zorgt ervoor dat je altijd geïnspireerd raakt in de keuken. De Gemaksbox komt met alles wat je nodig hebt voor drie heerlijke maaltijden, terwijl de Seizoensboxen je de vrijheid geven om met verse, seizoensgebonden ingrediënten je eigen creaties te maken.

Wat kosten de boerschappen boxen?

Boerschappen positioneert zich in het middensegment qua prijs, maar biedt ongekende waarde door de focus op kwaliteit en versheid. Met prijzen die variëren afhankelijk van de gekozen box en het aantal personen, maakt Boerschappen het mogelijk om voor ieder budget gezond, lokaal en vers te eten. De prijs per persoon varieert zo tussen de €4 en €6. De voordeligste box is €25,30 voor 2 personen. Extra voordeel is dat afhalen in Brabant gratis is, wat een leuke besparing oplevert.

Waarom Boerschappen bestellen?

Boerschappen is meer dan een maaltijdbox; het is een beweging richting een meer duurzame en bewuste manier van consumeren. Het biedt een prachtige kans om direct van de boer te eten, terwijl je geniet van de creativiteit en het plezier van het koken. Of je nu tijd wilt besparen met de Gemaksbox of je culinaire vaardigheden wilt uitdagen met de Seizoensbox, Boerschappen biedt een rijke, smaakvolle en verantwoorde eetervaring. Kies voor Boerschappen en ervaar het verschil dat verse, lokale ingrediënten kunnen maken in jouw dagelijkse maaltijden