0 0
Piadina Pizza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Biologische ingrediënten
4 stuks Piadina Speltwrap
1 stuk venkel
1 stuk uien
4 el Farm Vegetables peper-trio spread
1/2 stuk kropsla
3 stuks romatomaten
Zelf kopen en toevoegen
1 el bakolie
naar smaak extra vergine olijfolie
naar smaak gedroogde oregano
naar smaak azijn
naar smaak zout en peper
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten
peulvruchten
gluten

Nutritional information

667kcal
Energie
74gram
Koolhydraten
32gram
Vet
15gram
Eiwit
12gram
Vezels
2.4gram
zout

Piadina Pizza

met venkel en salade

Features:
    Cuisine:

      Ingredients

      • Biologische ingrediënten

      • Zelf kopen en toevoegen

      • Allergenen

      Directions

      Share

      Vandaag maken we een gezonde variant op de bekende pizza. Als bodem gebruiken we de piadina speltwraps van TerraSana. Deze dunne, Italiaanse wrap wordt ook wel ‘plat brood’ genoemd. De wraps worden gemaakt met tarwe en haver, wat voor een heerlijke smaak en textuur zorgt. We beleggen het met venkel en een peper trio-spread.
      Bron: Ekomenu.nl

      Steps

      1
      Done

      Vandaag maken we een gezonde variant op de bekende pizza. Als bodem gebruiken we de piadina speltwraps van TerraSana. Deze dunne, Italiaanse wrap wordt ook wel 'plat brood' genoemd. De wraps worden gemaakt met tarwe en haver, wat voor een heerlijke smaak en textuur zorgt. We beleggen het met venkel en een peper trio-spread.

      2
      Done

      Was en snijd de venkel door de helft. Verwijder de harde onderkant en snijd de venkel in kleine reepjes. Reepjes die aan elkaar blijven kun je uit elkaar trekken. Pel en snipper de ui. Verhit bakolie in een koekenpan en bak de venkelreepjes en ui 5 minuten totdat de venkel lichtgoudbruin is.

      3
      Done

      Smeer intussen de piadina’s in met wat olijfolie extra vierge. Spreid vervolgens de peper-trio spread uit over de piadina’s met de bolle kant van een lepel. Verdeel het venkel-uienmengsel over de besmeerde piadina’s. Breng op smaak met zout, peper en gedroogde oregano. Bak de piadina’s 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.

      4
      Done

      Was de kropsla en tomaten. Snijd de kropsla in dunne reepjes en de tomaten in blokjes. Meng de groenten door elkaar en breng op smaak met wat zout, peper, gedroogde oregano, olijfolie extra vierge en azijn.

      5
      Done

      Verdeel de piadina pizza’s over de borden. Garneer de pizza’s met de salade.

      6
      Done

      Tip

      De piadina pizza’s zijn ook erg lekker met wat geraspte kaas.

      mm

      maaltijdboxen

      previous
      Bbq Kipsaté
      next
      Laap Kai Kipsalade
      previous
      Bbq Kipsaté
      next
      Laap Kai Kipsalade